A-laget-Trångsund

Det var Trångsund som kom på besök när det var dags för A-laget att ha hemmamatch igen och som vanligt var det ganska mycket folk som fyllde hallen.

När matchen startar så ser det ganska segt ut och det tyckte förmodligen Kajan också för när klockan har passerat en och en halv minut så snappar han upp pucken vid egen blå fintar ett par motståndare och tar sig in i anfallszonen via vänsterkanten, dem flesta väntar sig en passning men istället drar iväg sitt ”patenterade styrskott” rätt upp i första krysset. Det var inte många som hann se det allra minst målvakten som såg mäkta förvånad ut.

Trånkan är ett lag som försöker spela hockey men för dagen hänger dem inte riktigt med för Kringelstan har verkligen vaknat på rätt sida idag men trots spelövertaget så dröjer nästa mål tills när klockan närmar sig 11 spelade minuter och då kommer det i form av ett klassiskt klapp klapp spel, Vesslan stöter ner pucken från anfallsblå ner till Valle som spelar upp till Esa som i sin tur direkt spelar ner till Bros som har smugit sig upp bakom keepern och elegant styr in pucken, mycket snyggt.

Exakt en minut går mellan tvåan och trean och då är det Petter som har pucken nere i eget sarghörn, han tar ett par skär och hittar sedan bladet på debutanten Dala på bortre blå som fri inte gör något misstag, vilken passning och vilken debut.

4-0 kommer efter 15,33 och då är det återigen Petter som hittar upp till Valle som lämnar över till Esa som passar tillbaka till Valle som i friläge lyckas få in pucken.

Efter den urladdningen var vi på läktaren ganska oroliga över att andra halvan skulle bli betydligt sämre men vi behövde inte vara direkt oroliga för matchen fortskred i ungefär samma stil som i första perioden.

Efter fem minuter så håller Petter i pucken i anfallszonen och väntar och väntar (fan vad tid han har på sig) på att någon forward ska ta sig in framför målet och när det äntligen sker så prickar han bladet och 5-0 är ett faktum.

6-0 gör Tony efter ett längre anfall där returen till sist hamnar hos honom och då gör han inga misstag.
7-0 avslutar dagens målskörd och det är Bros som avlossar sitt ”jagskjuterpåbenskyddetsåkannislåinreturenskott” men det blir ingen retur utan den går direkt in.

Det var verkligen en gedigen laginsats som vi bjöds på, mycket bra backspel som tillät forwards att jaga framåt och det som eventuellt smet förbi bakåt satte Borgen effektivt stopp för, en nära på femstjärnig laginsats.
Även ett plus till motståndarna som inte gav upp utan försökte spela hockey hela matchen utan att tappa humöret.