Ännu ett målfyrverkeri signerat A-laget

Vi chockstartade matchen och redan i första bytet hittar Kajan Tony med ett långpass och vår sniper gör förstås inga misstag. 1-0 efter 49 sekunder. Saltis replikerade dock snabbt och efter ett vackert anfall kvitterade de efter två minuters spel.

Innan fem minuter spelats hade vi dragit på oss två utvisningar, bägge gångerna var det Besse som hamnade i finkan. Vi lyckades med konststycket att göra mål i båda boxplayen.

Inledningen av matchen var väl den enda dramatik som bjöds under matchen. Vi dominerade stort och skotten blev 41-13. I periodpausen stod det 6-1 och lika många mål skickade vi in i andra perioden så slutresultatet skrevs till 12-1.

Vi hittade en överaskande tremålsskytt i matchen. Dala, som normalt spelar back, tog klivet upp i kedjan tillsammans med Tony och Molle. Tillsammans med backarna kaj och Olle gjorde femman en gedigen insats under kvällen.

Nu återstår bara en match, seriefinalen, borta mot Österåker.
Tar vi poäng där så tar vi klivet upp i Elitserien!
Publicerad: 12 mars 2014