Snygg avslutning på säsongen

Vi tog ledningen redan i första bytet och sen rann det på till ledning med 5-2 i periodpausen. Det blev ingen spolning i paus så isen blev lite halvtaskig i andra perioden. Vi trummade på bra i andra och målen fortsatte att ramla in.

Spelare och domare upptäckte att isen hade spruckit och en cementfläck stor som en avloppsbrunn låg utan is. Inget av lagen ville riskera skador så här nära inpå den viktiga sommarträningen, därför avbröts matchen med 7.45 kvar av perioden.

När matchen bröts skrevs slutresultatet till 9-2 och ännu en av årets många segrar kunde inkasseras.

Danne skötte sig bra i mål och våra backar, Dala, Kaj, Jander & Jakob gjorde en helgjuten försvarsinsats så att kedjespelarna helt kunde sikta framåt!

Vi hittade en tremålsskytt i laget, Valle.
Två av hans mål var identiska; Gurkan vinner tek i anfallszon, snett bak till Valle som smäller in pucken. Mycket snyggt. Gurkan hade ytterligare en assist under matchen.

Kul att se ”Jagr” Jagersten så pigg och alert. Förra matchen back och nu utan omställningsproblem, offensiv kraft i par med Valle. Två kassar och två ass från hans klubba.

Det var många år sedan vi haft en så bra matchstatistik som detta år. Vi har endast förlorat sju matcher och första förlusten kom först i säsongens 16e match, på Åland i januari.
Publicerad: 8 april 2014