Bombardemang utan utdelning.

Efter vår storseger mot Salem i våras trodde vi nog att det skulle bli en promenadseger i Salemhallen.

Maken till ineffektivitet är svår att hitta. Skottstatistiken vann vi med förkrossande 51-15 på bara två perioder. 0-1 i paus ökades på till 0-4 innan vi fick igång målproduktionen.

Vi gick fram till 3-4 med fem minuter kvar. I slutet av matchen för vi chansen när åker de på en tvåa och vi lirar 6 mot 4. Tyvärr gör de mål i tom kasse och matchen slutar 3-5.

Att vi hade svårt framåt och att forwards inte var på tå berättar målprotokollet tydligt. Två av målen kom från våra backar, Dala och Jakob och det tredje målet satte vår extrakeeper, Finn Sandberg, på en retur. Målet var för övrigt Finn´s första mål i vår eleganta Kringelstantröja.
Publicerad: 24 september 2014