Tidig seriefinal för Juniorerna

Hemmaplan, publik, två raka segrar, serieledarna Tullinge TP i andra ringhörnan.
Kanske var det detta som tyngde laget i inledningen av matchen.

Vi startade matchen en aning nervöst och hade svårt att få ordning på spelet….Ändå tog vi i tredje minuten ledningen genom vår Sniper Tony, med ett rappt, patenterat isskott, assisterad av Dala.

Tullinge fortsatte att lira bra hockey och de tog sig ganska enkelt in i vår zon och skapade chanser. Efter 10 minuter jämnade vi ut spelet och resten av perioden blev mållös och slutade 1-0.

Det krävdes en kvittering i början av andra för att vi skulle vakna ordentligt. Redan två byten senare tog vi åter ledningen. Skott från heta Jocke där Kenta påpassligt höll sig framme och tryckte in returen.

Nu var matchen vår. Vi hade ett ganska stort spelövertag och skapade en hel del chanser. Klart mest puckinnehav och Tullinge kändes trötta. Vi hade dock svårt att komma in på mål ordentligt och lyckades inte skapa det där trycket och lite snurr som ofta ger giftiga lägen.

Trots vårt spelövertag trycker Tullinge in en kvitteringspuck med fem minuter kvar av matchen. Vi försökte avgöra framåt men vi gick bet på det.

Lite sur smak i munnen med slutresultatet 2-2, men vi får glädja oss åt att fortfarande vara obesegrade.

Framåt var det som sagt kedjan med Kenta och Tony, med Gurkan i mitten, som producerade. De hade bra stöttning av Kajan och Jocke där bak.

Defensivt lyfter vi fram en hel femma. Framför allt backarna Olle och Dala som gjorde ett kanonjobb bakåt. Kedjan med Herr Andersson i mitten, flankerad av Jesse och Kenneth gjorde också ett mycket hedervärt arbete i defensiven. De´e´ sånt coach gillar. Tack boys!
Publicerad: 9 december 2015