Gnagarnas lek med…

Ett dygn efter att man hade suttit på pressläktaren i Strängnäs ishall och bevittnat hur knattelaget hade blivit så utskåpade att ingen trodde att dem hade varit på plats kunde man konstatera att juniorerna i stället var på plats i Strängnäs dygnet efter och inte hemma i Templet där AIK stod för motståndet, för om knattarna vart utskåpade blev juniorerna både krossade och förödmjukade.
AIK kom till spel med endast nio man men det räckte mer än väl, redan efter dryga minuten spräcker de hemmalagets nolla där spelarna storögt står och tittar på när motståndarna leker och verkar ha rätt kul på isen.
Att skottstatistiken stannar vid 14-23 känns märkligt men kanske kan bero på dels att AIK leker mer än går på avslut och att dem drar på sig lite utvisningar i andra perioden men slutresultatet 2-10 talar sitt tydliga språk.
Hemmalagets mål görs av Valle på straff och av Petter som dunkar upp en kanon i krysset, en klen tröst men i alla fall kvällens hårdaste skott.
Ingen i laget kan känna sig nöjd med den här insatsen och vi får väl hoppas att Kringelstan har haft sina sämsta insatser för den här säsongen gjorda under söndagen och måndagen.